ورود موکلین




گروه وکلا و مشاورین رهپوی دات کام
ما دیدگاه شما را نسبت به دفاتر ارائه دهنده خدمات مهاجرتی تغییر می دهیم. صداقت ما، اعتبار ما و راز موفقیت شما

  اقامت استرالیا

منظور از اخذ اقامت دائم استرالیا این می باشد که شما پس اخذ جواز ورود به استرالیا که به صورت یک برچسب بر روی پاسپورت ایرانی شما زده خواهد شد بتوانید به لحاظ زمانی به طور نا محدود در هر شهر و ایالت استرالیا که تمایل داشته باشید سکنی گزیده و مشغول به کار شده و یا به تحصیلات خود ادامه دهید.

توجه داشته باشید اخذ اقامت دائم استرالیا به این معنی نمی باشد که شما دارای ملیت یا تابعیت استرالیا خواهید شد و در نظر داشته باشید که حق بیکاری به مهاجرین استرالیا (حتی افرادی که اقامت دائم را اخذ نموده اند) در دو سال اول ورود به استرالیا تعلق نخواهد گرفت.

لطفا توجه داشته باشید که ما تنها راه های قانونی مهاجرت به استرالیا را مد نظر داریم. راه هایی از قبیل اینکه یک طوری خودتان را به استرالیا برسانید و سپس جهت اخذ اقامت اقدام نمایید و یا با پرداخت مبالغی دارای پاسپورت بین المللی و غیره شده و یا از طریق پناهندگی اقدام نمایید را نه تنها پیشنهاد نمی نماییم بلکه سعی داریم شما را تشویق نماییم که از راه های اصولی که ریسک به هدر رفتن سرمایه و سالها بلا تکلیفی را ندارند استفاده نمایید. تقریبا تمامی مهارتها و حرفه ها در این قاره بزرگ (استرالیا) که در حال پیشرفت و توسعه می باشد مورد نیاز است. پس اگر مهارت و تخصصی دارید هر چند که شاید به نظر خودتان مهارت و تخصصتان قابل مقایسه با مهارتهای مهندسی و دکتری و غیره نباشد شاید بدون آنکه خودتان بدانید واجد الشرایط مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا باشید.

شما می توانید با استفاده از سیستم ارزیابی رایگان در سایت ما مطلع گردید که آیا واجد الشرایط اقدام جهت اخذ اقامت استرالیا و مهاجرت به استرالیا می باشید یا خیر. اگر هم واجد الشرایط نبودید ما دلایل آن را به شما خواهیم گفت و شاید شما بتوانید آن موارد را تقویت یا برطرف نموده و سپس اقدام نمایید.

اجازه اقامت دائم استرالیا و مهاجرت به استرالیا را می توان از طریق مستقیم و یا غیر مستقیم کسب نمود.

1) مهاجرت به استرالیا از طریق مستقیم: همانطور که در بخش شرایط مهاجرت به استرالیا شرح داده شده است اگر شما دارای یک تخصص و حرفه ای باشید که در حال حاضر مهارت شما مورد نیاز جامعه استرالیا باشد می توانید جهت اخذ اقامت استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق مستقیم اقدام نمایید. شیوه های دیگر مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا از طریق مستقیم ازجمله از طریق سرمایه گذاری و ازدواج با یک فردی که دارای ملیت استرالیایی باشد است. دفتر رهپوی دات کام تنها از طریق مهارت و تخصص اقدام می نماید.

توجه داشته باشید اینکه شما واجدالشرایط اخذ اقامت دائم استرالیا هستید یا خیر به مواردی از قبیل: سن، تحصیلات، سوابق کاری، میزان آشنایی به زبان انگلیسی و غیره بستگی دارد. اخذ اقامت دائم استرالیا از روی یک سیستم امتیاز بندی صورت می گیرد که تمامی موارد فوق الذکر در کسب امتیاز موثر می باشند. مجموع امتیازات باید به 120 برسد تا این امکان وجود داشته باشد که شما از ایران اقامت دائم استرالیا را اخذ نمایید. در جدول امتیازات، به افرادی که سن کمتری دارند نسبت به افراد مسن تر امتیاز بیشتری اختصاص داده شده است. همچنین اخذ نمره بالاتر در امتحان انگلیسی آیلتس IELTS امتیاز بیشتری خواهد داشت.

2) مهاجرت به استرالیا از طریق غیر مستقیم: خیلی اوقات اتفاق می افتد که افرادی شرایط اولیه را جهت اخذ اقامت دائم استرالیا دارا نمی باشند. یکی ازدلایل رایج که افراد واجد الشرایط اخذ اقامت دائم به طور مستقیم نمی باشند کمبود امتیاز و نرسیدن مجموع امتیازات به 120 است. این کمبود امتیاز همانطور که در بالا ذکر گردید می تواند به دلیل داشتن سن بالا، ضعیف بودن در زبان انگلیسی، نداشتن مهارت کافی در حرفه خود، دارای مهارت در یک حرفه که از طرف استرالیا امتیاز بالا ندارد و غیره باشد. این دسته از افراد می توانند از راه های غیر مستقیم به اقامت دائم استرالیا دست یابند. از جمله را ه های غیر مستقیم عبارتند از:

• در خواست اخذ اسپانسر از یکی از ایالت های استرالیا که به مهارت فرد احتیاج مبرم دارد.

• در خواست اسپانسر از یکی از کارفرماهای استرالیا به این ترتیب که فرد مورد نظر بتواند از همین ایران توسط یکی از کارفرما ها در استرالیا استخدام گردد.

• در خواست ویزای تحصیلی به این امید که فرد بتواند پس از گذراندن یک دوره آموزشی در سطح آکادمیک در استرالیا تقاضای اخذ اقامت دائم این کشور را بنماید.

• یک راه دیگر هم که تا دو سال پیش رواج داشت درخواست ویزای کار و تعطیلات بود که بر طبق آن افراد یک ویزا به عنوان اجازه کار کردن و گشت و گذار در استرالیا می گرفتند که یک سال اعتبار داشته و تا 3 سال قابل تمدید بود. پس از گذشت 3 سال بسیاری از این افراد سعی می کردند از همان استرالیا درخواست اقامت دائم را بنمایند که عده ای نیز موفق شدند. البته این نوع ویزا بر اساس یک قرارداد بین دولت ایران و استرالیا بود که در ایران به عنوان ویزای کار (که به نظر ما این عنوان مناسب این نوع ویزا نبود) شناخته شده بود. به هرحال از سال 86 دیگر این قرارداد با ایران به دلایل مختلف تمدید نشد (اما با کشورهای دیگر تمدید گردید) و بنا بر این استفاده از این ویزا در حال حاضر برای ما ایرانیها میسر نمی باشد.

لطفا این موضوع را مد نظر داشته باشید که همیشه اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق موارد غیر مستقیم دلیل بر این نمی باشد که پس از مهاجرت به استرالیا شرایط شما بدتر از افرادی خواهد بود که از طریق مستقیم اقامت استرالیا را دریافت نموده اند. مثلا اقدام از طریق اسپانسر های ایالتی گاها مزایای بسیار خوبی دارد که بسیاری از متقاضیان ما که دارای شرایط اقدام از طریق مستقیم می باشند در خواست می نمایند که برای آنها اسپانسر ایالتی بگیریم. در این رابطه در بخش اقدام از طریق اسپانسر ایالتی بیشتر توضیح داده ایم.

توجه داشته باشید که مدت زمان اخذ اقامت دائم استرالیا به فاکتورهای زیادی از جمله شرایط سازمان های ارزشیابی مدارک و اداره مهاجرت استرالیا و همچنین شرایط خود شما بستگی دارد. این مدت زمان در هر زمان و شرایط می تواند تغییر یابد. در حال حاضر، پس از شیوع بحران اقتتصادی جهانی و تاثیر آن در سیاستهای مهاجرتی دولت استرالیا دقیقا نمی توان عنوان نمود که اخذ اقامت استرالیا چه مدت زمانی طول خواهد کشید. اما بر طبق انتشارات اداره مهاجرت استرالیا می دانیم که پروسه رسیدگی بر روی پرونده های ارسال شده به اداره مهاجرت استرالیا بر اساس ارجحیت های تعیین شده توسط اداره مهاجرت انجام خواهد گرفت. مثلا افرادی که از طریق اسپانسر ایالتی اقدام می نمایند بالاترین ارجحیت را خواهند داشت و زودتر به پرونده آنها پاسخ داده خواهد شد. آنچه که ما از سایت اداره مهاجرت بدست آورده ایم به این ترتیب است که افرادی که از طریق اسپانسر ایالتی اقدام نموده اند بین 7 تا 10 ماه جواب خود را از اداره مهاجرت دریافت خواهند نمود و افرادی که بدون استفاده از اسپانسر ایالتی اقدام نموده و در لیست مشاغل مورد نیاز بحرانی در استرالیا نمی باشند بین 12 تا 15 ماه جواب پرونده خود را از اداره مهاجرت دریافت خواهند نمود. البته که شما باید مدت زمان مورد نیاز جهت ارزشیابی مدارکتان توسط سازمانهای ارزشیابی مدارک در استرالیا را به این زمان اضافه نمایید تا یک برآورد تقریبی (تقریبی و قابل تغییر در هر زمان) از این موضوع داشته باشید. در این رابطه پیشنهاد می نماییم مطلبی را که در رابطه با بحران اقتصادی و تاثیرات آن در مهاجرت به استرالیا در سایت ما درج گردیده است را مطالعه نمایید.

در مورد اینکه اخذ اقامت دائم استرالیا چه میزان هزینه خواهد داشت هم باید توجه داشته باشید که از طریق چه مهارت و تخصص و از طریق چه وکیلی (اگر تمایل داشتید از طریق وکیل اقدام نمایید) این کار را انجام می دهید. کل هزینه های مربوط به مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا از طریق مهارت و تخصص با پشتیبانی وکلا و مشاورین ما در بخش هزینه ها ذکر گردیده است که به شما پیشنهاد می نماییم جهت بدست آوردن یک برآورد کلی آن قسمت را مطالعه نمایید.

جهت کپی مطالب این وب سایت حتما همانگی های لازم را با دفتر رهپوی دات کام به عمل آورید.